Ahad, 5 Februari 2017

2017 & Counting. Azam dan harapan.

Assalamualaikum.


Hampir sekian lama saya tak self-stalking blog sendiri. Haha. Hari ni entah kenapa terbuka blogspot dan tergerak hati nak stalk entry lama lama. 1st post adalah pada Mac 2011. Last update tahun 2015. Bermakna bulan Mac nanti genaplah usia blog ni 6 tahum. Ya. Kalau blog ni budak kecik dah boleh masuk sekolah tadika dah.


Sinopsis, penghujung tahun 2016 lepas banyak pristiwa suka duka yang telah dilalui. Dapat kerja, berenti kerja, masuk SL1M, berenti SL1M. Lepas tu masuk kerja balik. Alhamdulillah sekarang dah sedikit stabil dari sudut kerjaya. Tengah bina platform untuk kewangan pula. Umur pun makin meningkat. Sense of humor pun dah kurang sikit. Tanggungjawab makin banyak. Huh.

Inshaallah lepas ni kalau saya rasa teringin nak menaip, saya cuba share benda yang baik yang kita boleh praktik sama sama.

Semoga terus sukses di tahun 2017





Tiada ulasan:

Catat Ulasan